• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni Formentera tindrà cinema digital a partir de febrer de 2015

Formentera tindrà cinema digital a partir de febrer de 2015

sala cinemaEl Consell de Formentera ha adjudicat a l'empresa Kelonik Digital S.L la instal·lació del cinema digital, una emergent forma estàndard de projecció de cinema per a projeccions comercials. Fins al moment, Formentera compta amb un sistema de cinema analògic que fa que per projectar les pel·lícules, aquestes hagin d'arribar físicament a l'illa en rodets.

Amb el nou sistema, que costarà 49.120€ i un termini de lliurament de 30 dies, Formentera projectarà pel·lícules que arribaran a través d'internet. Una de les millores que notarà l'espectador és que les novetats de la cartellera arribaran abans a l'illa.

Els propers dies 26 i 28 de desembre, el cinema viurà per tant la darrera pel·lícula en format analògic, que serà “Les tortugues ninja”, que tots dos dies es projectarà a les 20h. Les projeccions de cinema comercial pararan fins a la segona setmana de febrer.

Les altres activitats que es realitzen a la sala no aturaran. Com a mostra, el dia 4 de febrer està programat un espectacle infantil a les 17:30h i el monòleg de Jose Botó (5€ l'entrada) a les 21h.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera