• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme El Consell de Formentera valora de “molt positives” les festes de Nadal i lliura els regals als premiats de la rifa del comerç local

El Consell de Formentera valora de “molt positives” les festes de Nadal i lliura els regals als premiats de la rifa del comerç local

premiats comercEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Comerç, ha lliurat els premis de la rifa de Nadal organitzada al llarg d'aquestes festes per promocionar el consum als comerços de l'illa. El primer premi ha estat per Jonut Constantine, i consisteix en un cap de setmana a Eivissa amb un cotxe de lloguer inclòs. Jonut va comprar al comerç “La Caracola”.

El segon premi ha estat per Pilar Redondo, i consisteix en un sopar degustació amb sessió d'spa inclosa a l'Hotel Es Marès. Pilar Redondo va comprar a “Estil moda”. El tercer premi ha estat un pernil i un lot de llibres, que s'ha entregat a Pepa Roype.

El sorteig d'aquesta rifa es va realitzar la mateixa nit de Reis a la balconada del Consell de Formentera. La Cambra de Comerç de Formentera ha col·laborat en aquest concurs al repartir les 2000 butlletes existents entre 33 establiments de l'illa. Entraven al sorteig els clients que gastaven més de 10€ en algun d'aquests establiments.

“Compra a casa”

Alejandra Ferrer també ha valorat les activitats que des de l'àrea de Comerç del Consell de Formentera s'ha realitzat “per ajudar a incentivar el comerç a Formentera durant les Festes i durant l'hivern”. A més del concurs de  comerç, Ferrer ha citat altres tres iniciatives desenvolupades, entre elles la “compra de sis casetes de fusta que han servit per instal·lar el Mercat de Nadal a la plaça, i que queden propietat del Consell per continuar l'any que ve amb aquest mateix mercat però també per desenvolupar altres iniciatives durant l'any”.
 
Ferrer ha destacat també el concurs d'escaparatisme, organitzat de manera conjunta amb la Cambra de Comerç, que va reunir 15 participants i van guanyar els comerços Muy (primer premi), Te doy la Luna (segon premi) i la Papereria Tur Ferrer (tercer premi). La consellera també ha citat la campanya online i per ràdio “Compra a casa”, impulsada pel Consell de Formentera per conscienciar de les avantatges del comerç local, amb la col·laboració de Ràdio Illa.  

Unes festes “molt positives”

Sergio Jiménez, conseller de Festes del Consell de Formentera, ha realitzat una valoració de les Festes de Nadal “molt positiva, que marca la línia a segur de cara a properes edicions”. El conseller ha agraït “la col·laboració de l'Associació Reis Mags i d'altres àrees del Consell com Comerç, Esports i Cultura per fer el programa d'enguany, que ha destacat per les activitats infantils, esportives, culturals i pels concerts desenvolupats”.

Entre els concerts celebrats, Sergio Jiménez ha destacat que “al concert de PopTour, celebrat el 26 de desembre i al concert d'Aires Formenterencs i Projecte Mut, celebrat el 3 de gener l'envelat es va omplir i té capacitat per 500 persones”. Jiménez també s'ha mostrat satisfet pel bon aspecte que feia l'envelat la nit del 31 de desembre, amenitzada per Radio Heat Band.

Per Sergi Jiménez, aquesta programació, que ha tingut un cost final de 45.000€, demostra que “no és cert que a Formentera no hi ha res per les Festes de Nadal i que quan a la gent se li ofereixen activitats divertides, participa”.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat