• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Formentera ofereix a Fitur un viatge virtual en bicicleta pel Parc Natural de Ses Salines

Formentera ofereix a Fitur un viatge virtual en bicicleta pel Parc Natural de Ses Salines

FITUR 1Aquest matí a les 10h, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur, ha obert les portes al públic. Formentera hi assistirà amb l'objectiu de mantenir la tendència positiva que el mercat espanyol ha experimentat els darrers anys cap a la nostra illa. El turisme provinent d'Espanya ha crescut un 15 en les darreres temporades turístiques i ja s'ha situat com a primer mercat turístic de Formentera, per damunt de l'italià.

Per aconseguir aquest objectiu, Formentera aposta per materials relacionats amb la família i amb la natura. A Fitur, els visitants del mostrador propi de Formentera, situat a l'espai de les Illes Balears, trobaran materials de promoció del turisme familiar i de les rutes que es poden fer en bicicleta.

Una de les grans novetats d'enguany és apropar l'experiència de passejar per Formentera en bicicleta als visitants a la fira de Madrid. S'ha instal·lat una bicicleta de passeig que amb l'ajuda d'unes ulleres de realitat virtual, trasllada al visitant de la Fira les sensacions de pedalejar pel Camí des Brolls, a la vora de l'estany.

El punt més destacat dels compromisos de Formentera en aquest primer dia de la Fira, és la presentació, a les 16h de la tarda, davant de mitjans de comunicació espanyols. A aquest esdeveniment, que ja compta amb 27 mitjans confirmats, hi assistiran Jaume Ferrer, president del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, consellera de Turisme i Mobilitat, i Carles Bernús, gerent del Patronat de Turisme.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat