• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Reunions amb empreses d'internet i oficines espanyoles de turisme el segon dia de Fitur

Reunions amb empreses d'internet i oficines espanyoles de turisme el segon dia de Fitur

FITUR 2En aquest segon dia reservat per a professionals a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur, la delegació de Formentera, composada per Jaume Ferrer, president del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, consellera de Turisme, i Carles Bernús, gerent del Patronat de Turisme de Formentera han centrat l'activitat en la celebració de reunions i entrevistes amb mitjans audiovisuals.

Pel que fa a les entrevistes, la delegació de Formentera s'ha trobat amb representants d'empreses del món tecnològic i d'internet com Google o La Nube, entre altres, per estudiar la possibilitat d'establir col·laboracions per a la promoció de la nostra illa a la xarxa.

També s'han celebrat entrevistes amb delegats de les oficines espanyoles de turisme de ciutats com Brusel·les, París, Luxemburg o Pequín. L'objectiu d'aquestes trobades és tractar d'organitzar directament amb ells missions de vendes conjuntes en els seus respectius països d'actuació.

D'entre les entrevistes concedides, una de les més destacades ha estat amb Antena3 televisión que oferirà demà divendres a la nit una peça de cinquanta segons centrada en l'aigua clara de Formentera i en el motiu d'aquesta transparència (posidònia).

Presentació davant els mitjans de comunicació

Ahir dimecres dia 28, Formentera va oferir una presentació a les 16h de la tarda davant d'un nombre d'entre 30 i 40 mitjans de comunicació. Es va informar bàsicament de tres qüestions: les connexions directes entre la península i les Illes Balears, els 21 esdeveniments esportius que se celebren durant l'any a la nostra illa i les 32 rutes cicloturístiques.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat