• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni S'estrena el cinema digital el proper 20 de febrer

S'estrena el cinema digital el proper 20 de febrer

projector digital2 90115El divendres dia 20 de febrer arriba el cinema digital a Formentera. Una vegada ha finalitzat la substitució del vell projector analògic per un nou projector digital, torna la programació de cinema a Formentera.

Ho farà amb un cap de setmana carregat de cinema per a tothom, amb tres pel·lícules. El divendres a les 21:30h i el diumenge a les 20h la pel·lícula elegida és Annie, una comèdia dramàtica musical dirigida a tots els públics, que ha estat nominada aquest mes de gener per la millor cançó original als premis Globus d'Or de cinema. Amb aquesta obra els espectadors apreciaran especialment la millora del so que comporta el canvi de maquinària produït a la sala de cinema de Formentera.

Per als més petits, el dissabte i el diumenge, a les 18h de la tarda, es projectarà la pel·lícula d'animació Big Hero, el darrer èxit de la productora Walt Disney.

I per al dissabte dia 21 de febrer a les 20h, es projectarà “La Cueva”, una pel·lícula d'Alfredo Montero, on també hi intervé Marcos Ortiz. La Cueva ha recollit els premis a la millor pel·lícula en el Festival Internacional de cine, Nocturna, a Madrid, i al Festival de cine de Màlaga, i estava nominada en dotze categories als darrers premis Goya.

La màgia del 20 de febrer

El 20 de febrer és un dia talismà per al cinema de Formentera, no només serà el dia de l'estrena del cinema digital a Formentera sinó que el dia 20 de febrer de 1988, amb la projecció de “La Misión”, es va inaugurar l'actual sala de cinema de Formentera.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera