• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Formentera visita les fires turístiques BIT de Milà i London Bike Show

Formentera visita les fires turístiques BIT de Milà i London Bike Show

Formentera en familiaUna delegació de l'àrea de Turisme de Formentera està present aquests dies a Milà, on es desenvolupa la fira de turisme BIT. Alejandra Ferrer, consellera de Turisme que s'ha desplaçat a Milà i Carles Bernús, gerent del Patronat de Turisme, s'han mostrat optimistes per l'interès que els visitants a la Fira mostren cap a Formentera.

“Les sensacions que rebem ens fan reforçar l'optimisme amb què ja veníem. Si comparem les arribades de 2014 amb les de 2013, el nombre d'arribades a l'aeroport d'Eivissa procedents d'Itàlia va augmentar un 8%, segons xifres d'AENA”, ha indicat Carles Bernús.
 
“El material promocional de Formentera ha tingut molt bona acollida, hi ha molt d'interès sobre els allotjaments, sobretot cap aquells allotjaments que han pujat de categoria i es veuen més nous i també molt d'interès pels catàlegs de Fomentera en Família i pel nou catàleg de les rutes verdes”.

Reunions

Alejandra Ferrer ha mantingut reunions des de dimecres amb touroperadors com TUI Itàlia, Eden Viaggi o Alpitours, amb mitjans de comunicació especialitzats en viatges d'Itàlia i amb els responsables de l'Oficina Espanyola de Turisme en aquest país, amb l'objectiu de coordinar viatges de premsa i de bloggers italians.

A més de la Fira BIT de Milà, simultàniament Formentera està present a la Fira professional de ciclisme “London Bike Show”, amb l'objectiu d'apropar la informació de les noves rutes verdes i les curses en Bicicleta de Muntanya a la nostra illa i d'incentivar el nombre de visitants anglesos.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat