• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni Es reediten les revistes ADN i Cosmos Factory per Sant Jordi

Es reediten les revistes ADN i Cosmos Factory per Sant Jordi

sant jordi15El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, ha presentat aquest matí les activitats programades per commemorar el dia de Sant Jordi, que serà el dijous 23 d'abril, però que a Formentera transcorrerà entre el 10 i el 30 d'abril, amb activitats literàries, teatrals, cinematogràfiques, manuals, exposicions i conferències.

La presentació l'han realitzada Sònia Cardona, consellera de Cultura i Patrimoni, Anna Costa, tècnica de Cultura, i Margalida Serra, responsable de Biblioteques del Consell de Formentera. La principal activitat d'aquest Sant Jordi gira a l'entorn de les revistes ADN i Cosmos Factory del Col·lectiu Adn, que es publicaren entre 1985 i 1998, enguany fa 30 anys.

El dilluns dia 13 s'inaugura una exposició de fanzines i originals del còmic a la sala d'exposicions de l'ajuntament vell, fins el 25 d'abril, i el dijous 30 d'abril es presenta el llibre “Revistes ADN i Cosmos Factory (1985-1998). La primera revista de còmic de Formentera”, a la sala de plens del Consell de Formentera.

La literatura té un paper destacat dins aquest certamen de Sant Jordi, amb una conversa amb l'escriptora Gemma Lienas, el divendres 10 d'abril, i una tarda de poesia amb el poeta Ben Clarck, el dimarts 21 d'abril.

També destaca el teatre, amb dos obres de teatre. “Hamlet Party”, que es representarà el diumenge 19 d'abril als jardins de la capella de sa Tanca Vella i “La cigala i la formiga”, de Xip Xap teatre, el dissabte 25 d'abril, per al públic familiar.

El dijous dia 23 d'abril, dia de Sant Jordi, hi haurà parades de llibres a la plaça de la Constitució. Un altre dels esdeveniments destacats és el concert del cantautor Albert Solà, el divendres 17 a la sala de cultura.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera