• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni Un Sant Jordi de llibre a Formentera

Un Sant Jordi de llibre a Formentera

sant jordi2015El dia de Sant Jordi i dia del llibre s'ha celebrat a Formentera amb esdeveniments que han tingut com a protagonisme, al matí, la plaça de la Constitució, i a la tarda, el Centre Gabrielet.

Al matí, el Consell de Formentera ha instal·lat una zona d'ombra des d'on l'Obra Cultural Balear de Formentera ha instal·lat un punt d'informació i venda de llibres que ha tingut una important afluència de visitants, inclosos els molts grups d'estudiants que han passat al llarg del matí.

A la mateixa zona d'ombra, la Biblioteca Marià Villangómez ha instal·lat un punt de distribució de llibres de segona mà que provenen de baixes del fons de la Biblioteca. El Consell de Formentera, per la seva banda, també distribuïa entre les persones interessades el seu volum “Futur del Nucli Urbà de La Savina”, presentat al Consell d'Entitats en el transcurs dels debats sobre la Savina.

Per la tarda, està previst el lliurament dels premis de la XVI edició del concurs de punts de llibre Antoni Tur “Gabrielet” i del concurs literari infantil Robert Lewis Baldon.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera