• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni Tres alumnes de Formentera reben premis per dibuixos que promouen l'estalvi d'aigua

Tres alumnes de Formentera reben premis per dibuixos que promouen l'estalvi d'aigua

aqualia concursDavid Zaplana, Paula Márquez i Andrea Gala, del CEIP Mestre Lluis Andreu de Formentera, han resultat finalistes del Concurs Internacional de Dibuix Infantil que convoca cada any Aqualia amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua.

La consellera de Cultura, Sònia Cardona, juntament amb el director de la Delegació de Balears d’Aqualia, Eduardo del Castillo, i la responsable del Servei Municipal d’Aigües de Formentera, Mª del Mar Yern, han lliurat aquesta setmana com a premi als joves alumnes un joc educatiu El Món Submergit per a cadascú.

La consellera ha destacat aquesta iniciativa, “que permet apropar als més petits el servei públic que es presta de l’aigua, recurs que cal cuidar i utilitzar de forma responsable”.

Per la seva banda, Eduardo del Castillo ha ressaltat la gran creativitat de tots els participants, “capaços de crear la seva pròpia història de com fer un ús intel·ligent de l’aigua en el seu entorn, a la seva escola, a casa seva”.

“Omple el teu món de vida”

A més, la consellera ha presentat la nova edició del Concurs Internacional Infantil d’Aqualia que, sota el lema, “Omple el teu món de vida”, vol ressaltar la importància d'usar de forma responsable els recursos naturals, entre ells l'aigua, per contribuir al desenvolupament sostenible del nostre entorn més proper.

Hi poden participar tots els nens i nenes de 3r i 4rt de Primària dels municipis on l’empresa gestiona el cicle integral de l’aigua, a tot l’estat espanyol. Amb l'objectiu de fomentar l'habilitat dels nens en l'ús de les noves tecnologies i de contribuir al desenvolupament sostenible, evitant la utilització del paper, el Concurs es desenvolupa a través del microsite www.ompleelteumondevida.cat. Aquí el nen trobarà multitud d'il·lustracions (animals, plantes, rius, fonts…) per recrear el que per a ell seria el seu entorn ideal i afegir-li el nom que més els agradi.

Des de l'organització del certamen apunten que l'objectiu és que “creïn el seu lloc ideal i li donin vida portant l'aigua a persones, animals i plantes, com ho fa cada dia la seva companyia de l'aigua”.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera