• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Comencen els Caps de setmana gastronòmics

Comencen els Caps de setmana gastronòmics

cap 7mana gastroAmb l'arribada de la temporada turística, el Consell de Formentera a través de les àrees de promoció turística i comerç, en col·laboració amb les empreses turístiques de Formentera, programa esdeveniments per facilitar l'inici de l'activitat turística.

El mes de maig, un dels esdeveniments més esperats per residents i visitants són els Caps de setmana gastronòmics, que se sumen a certàmens com Formentera Fotogràfica, Formentera Film Festival, Formentera 2.0 o la Mitja Marató per portar a Formentera persones que valorin la cultura, la gastronomia i l'esport.

Els Caps de setmana gastronòmics tindran lloc els dos primers cap de setmana de maig, entre els dies 1 i 3 i els dies 8 i 10. 10 restaurants de l'illa oferiran menús de gastronomia tradicional a 20€, begudes a part.

Els restaurants adherits a la iniciativa són els restaurants de La Savina Bahía del Puerto i Restaurant La Savina; a Es Pujols els restaurants Capri, Pinatar i Caminito; Can Forn, de Sant Ferran, s'Abeurada de Can Simonet, a Sant Francesc, Can Pascual, al nucli des Caló, el Blue Bar de Migjorn i el restaurant Casablanca, al nucli turístic de Mariland.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat