• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Turisme El Consell de Formentera i la PIMEF incorporen tasques d'assessorament al seu conveni de col·laboració

El Consell de Formentera i la PIMEF incorporen tasques d'assessorament al seu conveni de col·laboració

conveni pimeAquest matí s'ha presentat al Consell de Formentera la renovació del conveni de col•laboració entre el Consell de Formentera i la Petita i Mitjana Empresa  de Formentera, per valor de 15.000 euros, que serviran per l'organització d'accions formatives per a treballadors i empresaris i l'assessorament empresarial en matèries de creació d'empreses, riscos laborals i intrusisme.

A la presentació hi han assistit el president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, la consellera de Comerç del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer i el president de la Petita i Mitjana Empresa de Formentera, Joan Costa Cardona.

Jaume Ferrer ha manifestat que “una de les necessitats de les empreses és la necessitat de millorar en capacitat de gestió, innovació i formació, per ser tant o més competitives que altres destins turístics que no tenen les dificultats per accedir a formació que, per les seva geografia, té Formentera”.

El president del Consell ha afirmat que és per aquesta raó que “el Consell de Formentera considera molt important renovar aquest conveni i ajudar a que pugui haver programes formatius de qualitat a l'abast dels empresaris i treballadors de Formentera”.

Per la seva banda, Joan Costa, president de la PIME de Formentera s'ha mostrat “feliç de poder firmar aquest conveni, que ja fa uns anys que es produeix i que contribueix a que a Formentera s'estigui aconseguint un nivell de qualitat empresarial com per felicitar-nos a tots”.

Alejandra Ferrer, consellera de Turisme, ha tancat la presentació destacant la novetat que aquest conveni “manté la part de formació però inclou l'assessorament per la creació d'empreses, per la prevenció de riscos laborals i formalitza un canal pel qual l'empresariat pugui denunciar les pràctiques d'intrusisme laboral”.

Formentera 2.0

La consellera Ferrer també ha recordat que “no es tracta d'una acció aïllada, ja que el Consell té altres iniciatives molt importants per Formentera, com la Formentera 2.0, destinada a aquelles empreses que tenen en les xarxes socials i les webs unes eines molt importants per a ells i no tenen possibilitat de contractar community managers ni empreses especialitzades”. Aquesta formació tindrà lloc a Formentera a finals d'aquesta setmana, del 7 al 10 de maig d'aquest any.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat