• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni L'Escola de Música de Formentera crearà una banda municipal de música

L'Escola de Música de Formentera crearà una banda municipal de música

pianista escola musicaL'Escola de Música i Dansa de Formentera crearà la primera banda municipal de música de l'illa. Aquesta és la principal novetat per al curs vinent segons ha informat Iván Mérgola, director del centre, “el Consell de Formentera adquirirà instruments com saxòfon, trombó, trompeta, trompa, clarinet o tuba, i les deixarà en préstec a les persones que en vulguin formar part”.

A banda de la formació específica de l'instrument, les persones que vulguin formar part de la banda, “que no necessiten tenir cap tipus de nivell musical previ, també rebran una hora setmanal de llenguatge musical específic per a la banda de música”, afirma Mérgola.

El període de preinscripció a l'Escola de Música i Dansa és obert i les persones interessades tenen fins el dia 4 de juliol per apuntar-se. Per formalitzar el tràmit s'ha d'acudir a l'Oficina d'Informació Ciutadana (OAC) de Sant Francesc. El formulari d'inscripció es pot trobar també a la web de l'Escola de Música (escolamusica.conselldeformentera.cat).

Tallers per als petits i Música reglada per a tothom

El període de preinscripció també regeix per apuntar els més petits a totes les actvitats de l'Escola de Música i Dansa. Els més petits disposen de tres activitats amb molt d'èxit. El taller de música tradicional impartit per Xumeu Joan, on persones de totes les edats poden aprendre a sonar el tambor, les castanyoles, la flaüta i l'espasí. El taller d'iniciació a la música, per infants entre 6 i 8 anys i el taller d'iniciació a la dansa, per nens i nenes entre 3 i 7 anys.

A banda dels tallers, a l'escola es poden cursar estudis reglats de música per a qualsevol edat. Actualment, el número d'estudiants de l'Escola de Música i Dansa de Formentera arriba a les 140 persones.

Festival de final de curs

L'Escola de Música i Dansa oferirà el proper dissabte, a les 20h, el festival final de curs, on els alumnes de totes les disciplines de l'escola oferiran al públic tot el que han après al llarg d'aquest darrer curs, que va donar inici el passat mes de setembre i ha acabat aquest mes de juny.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera