• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Prensa Hemeroteca Cultura y Patrimonio Fin de semana de festival de swing en Formentera

Fin de semana de festival de swing en Formentera

lindyhopDesprés de la gran acollida que va tenir el cap de setmana passat el Formentera Jazz Festival, la música continua a l'illa. A banda de la represa dels concerts de Jazz a la plaça, el proper dissabte dia 13 a les 22:00h, també arriba el torn al Swing.

Els propers divendres 12, dissabte 13 i diumenge 14 de juny, es celebrarà a diversos llocs de l'illa el Festival d'estiu de música swing i lindy hop, anomenat Formentera Summer Swing Festival, que inclourà música en directe de la formació Prickly Pear Quartet i dels DJs Set Sing Sing Sing.  

El dia 12 el concert i la ballada es produiran a la plaça de Sant Francesc Xavier, a partir de les 23h. El dia 13, l'esdeveniment es trasllada a Sant Ferran, a la plaça, a partir de les 24h. I en darrer lloc, el diumenge dia 14, la ballada es produirà al Blue Bar de la platja de Migjorn, a les 20h.

El festival serà una gran oportunitat perquè els balladors que han realitzat el curs de febrer a maig, que s'ha celebrat a la sala del casal d'entitats sota la direcció de Carles Oliver, perfeccionin la seva tècnica. L'entrada al festival és totalment gratuïta i oberta a la participació de qualsevol persona amant de la música i del ball.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera