• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni El cinema a la fresca arriba a La Mola

El cinema a la fresca arriba a La Mola

cinema fresca 2015El Consell Insular ha preparat, per mitjà de la seva àrea de Cultura, una nova edició del cicle de cinema d'estiu “Cinema a la fresca”, que des de fa 10 anys es programa tots els estius a l'illa de Formentera.

La consellera de Cultura, Susana Labrador, i la tècnica de Cultura, Anna Costa, han estat les encarregades de presentar el programa, que compta amb la direcció artística de Veronique Landy i que projecta pel·lícules clàssiques i contemporànies cada dimarts i dijous a Sant Francesc i Sant Ferran i, a partir d'enguany i gràcies a la col·laboració de l'Espai Frumentaria, arribarà també cada dos divendres a La Mola.

Les pel·lícules sempre comencen a les 22:00 de la nit. El cicle començarà el dimarts 30 de juny i s'allargarà fins el 24 de setembre. Aquest any es projectaran 27 pel·lícules. Les primeres seran All About Eve (Eva al desnudo), dirigida l'any 1950 per J.L Mankiewicz (dimarts 30 de juny, 22h, Jardí de de ses Eres de Sant Francesc), Black Coal, del director xinès Diao Yinan (dijous 2 de juliol, 22h, plaça de Sant Ferran), i The Searchers (Centauros del Desierto) de John Ford.

Les pel·lícules són en versió original i subtitulades al català. El cicle contempla dues pel·lícules d'animació per als més petits. Com cada any, totes les pel·lícules projectades queden al fons de la videoteca situada a la Biblioteca Marià Villangómez, així que els consumidors de productes culturals de Formentera les poden aprofitar tot l'any. El cost de les pel·lícules, la logística i de la nova pantalla que s'ha adquirit per aquest cicle és de 3.000€

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera