• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Premsa Hemeroteca Turisme Presentació de la VIII Passarel·la de Moda de Formentera 2015

Presentació de la VIII Passarel·la de Moda de Formentera 2015

moda 2015 1La Passarel·la de Moda Formentera celebrarà aquest any la seva VIII edició. La moda és una expressió de cultura i per tant, no és impermeable al clima i context existents en el lloc que es concep.

En quant a les novetats de l'edició de 2015, la Passarel·la de Moda Formentera vol destacar:

Escenari: El passeig de la Marina a  la Savina és l'escenari escollit per aquesta edició 2015, el dia 10 de juliol a les 22.30 hores. Reprenen els inicis.

Presentador: Monica Pont, actriu i model amb una trajectòria professional contrastada, serà l'encarregada de conduir l'acte d'aquesta edició.

Cartell: El Consell Insular de Formentera organitza la Passarel·la de Moda amb el gran objectiu de promoure la feina dels comerciants tèxtils i els dissenyadors establerts a l'illa. L'edició d'enguany comptarà amb les següents firmes connectades a l'illa: Majoral, Eva Cardona, Amor Mondial, Ishvara, Macrame, B-7, Mundo Insolito, Vanitaly, Elena Hurtado «OBI», Toni Bonet&Elisa Pomar com a convidats.

Models: Aquest any seran models professionals de la empresa Deva Models d'Eivissa.

Complements: En aquesta trobada es podran veure joies, bosses, vestits de núvia, vestits de festa, creacions avantguardistes d'alt nivell inspirades en la naturalesa, la mar i els colors propis de Formentera, sempre amb col·leccions que de ben segur sorprendran tant a turistes com a residents, espectadors fidels de la Passarel·la de Moda de Formentera

Patrocinadors:  Enguany tenim un patrocinador Real Coco, que es una beguda natural i que aporta en aquest esdeveniment la presentadora i una model de reconegut prestigi Andrea Huisgen (Miss España 2011).

Col·laboradors: Laura i Pablo seran els encarregats de la perruqueria i un any mes faran la donació dels seus honoraris a una ONG, també l'empresa Anima Blava ens dona els productes per maquillatge, com sempre un gran agraïment als col·laboradors. Aquesta passarel·la suposa un gran esforç per al Consell Insular de Formentera. Que no seria possible un esdeveniment com el que avui presentem sense l'esforç dels col·laboradors. Gràcies

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat