• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Infraestructures i serveis Obert el Parc Bob Baldon de Sant Ferran durant l’estiu

Obert el Parc Bob Baldon de Sant Ferran durant l’estiu

parc sant ferran ses roquesA partir d’avui el Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Infraestructures, obrirà cada dia a la tarda de 16.00 hores a 21.00 hores i els caps de setmana de 10.00 hores a 21 hores, el parc Bob Baldon, situat dins el recinte de l’escola de Sant Ferran de Ses Roques.

Resposta a una demanda ciutadana

Així ho ha explicat el conseller de l’àrea, Rafael González, que diu que “la institució respon així a les demandes dels veïns de Sant Ferran”. González ha recordat que “la zona de parc infantil i esportiva de l'escola s'ha mantingut oberta durant el curs escolar a les tardes juntament amb la biblioteca i a l'haver acabat el curs aquest espai no estava obert al públic”.

“El Consell de Formentera vetllarà pel bon funcionament i manteniment d'aquest espai, disposarà de personal que obrirà i tancarà el centre i que realitzarà les tasques de manteniment”, segons ha afegit el conseller. La institució insular ha comptat amb la col·laboració de la conselleria d’Educació del Consell i la direcció i Consell escolar de l'escola de Sant Ferran per obrir cada dia de la setmana la zona de parc infantil i esportiva de l'escola perquè els infants i les famílies de Formentera puguin fer ús.

Normes d’ús

El conseller ha recordat les normés d’ús d’aquestes instal·lacions:

Jocs per a infants de totes les edats

Els infants menors de 3 anys han d’anar acompanyats
de persones adultes

S'han de respectar els horaris

Es prohibeix l’entrada amb animals

Es prohibeix l’entrada amb vehicles, patinets i bicicletes

Prohibit fumar

Prohibit consumir begudes alcohòliques

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera