• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Presidència Celebració del primer ple ordinari de la legislatura

Celebració del primer ple ordinari de la legislatura

anajuantorresAvui s'ha celebrat la primera sessió plenària ordinària de la legislatura a la sala de plens del Consell de Formentera. La institució insular ha aprovat, amb el vot a favor de l'equip de govern i el vot en contra de l'oposició, una proposició transaccional en què s'insta al Govern Balear a què faci les passes oportunes perquè l'estat modifiqui la legislació vigent i es pugui davallar el nombre de consellers electes de la institució dels 17 actuals a 13. El ple ha rebutjat la proposició del grup Popular en relació a aquest tema en què s'instava a la creació d'una mesa per la reducció de l'actual nombre de consellers electes.

D'altra banda, el ple ha aprovat per unanimitat la proposició del grup Socialista per millorar la gestió de les denúncies ciutadanes. El conseller d'Infraestructures i Mobilitat, Rafael González, ha destacat que la institució treballa per millorar la comunicació amb la ciutadania i ha vist amb bons ulls la proposta.

Altra de les propostes aprovades per unanimitat ha estat la proposició del grup Socialista per sol·licitar l'augment de les inspeccions de treball. En aquest sentit, la consellera de Territori i Turisme, Alejandra Ferrer, ha explicat que ja s'ha demanat a la direcció general de Treball que s'incrementin les tasques d'inspecció, especialment a la nit, i "hem obtingut una resposta favorable", segons ha afegit.

La proposició del Partit Popular relativa a la necessitat de posar en marxa una campanya de conscienciació ciutadana del perill d'incendis també s'ha aprovat per unanimitat.

Cal destacar també que la socialista Ana Juan Torres ha pres avui en aquest ple possessió del càrrec de consellera electa.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat