• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Presidència Primera presa de contacte entre el Consell de Formentera i Autoritat Portuària

Primera presa de contacte entre el Consell de Formentera i Autoritat Portuària

visita de torrellesAvui migdia el president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, ha rebut a la seu del Consell de l’illa al president de l'Autoritat Portuària de Balears, Joan Gual de Torrella. En aquesta primera trobada han posat en comú totes les qüestions en les quals estan involucrades ambdues administracions, segons ha explicat el president Jaume Ferrer després de la reunió.

La concessió dels drets d’explotació del far de la Mola ha estat un dels temes destacats. El president d’Autoritat Portuària ha assegurat que el traspàs de la seva gestió al Consell de Formentera està en les darreres fases, i així la institució insular podrà donar-li un ús “social i cultural”.

Reforma del port de la Savina
Jaume Ferrer també ha demanat en la trobada que Autoritat Portuària faci un projecte integral de reforma del port de la Savina per millorar la seva imatge. D’altra banda, Joan Gual de Torrella també ha destacat el bon funcionament dels aparcaments de la zona blava, situats en zona portuària, que gestiona el Consell de Formentera. Un fet que en paraules del president d’Autoritat Portuària farà que “el servei es consolidi”.

Joan Gual de Torrella ha explicat que espera que en els pròxims mesos comencin les obres de l’edifici d’aparcaments del port de la Savina i surti a concurs públic l’ús de la terminal. El president d’Autoritat Portuària ha assegurat estar “d’acord amb les peticions fetes pel Consell de Formentera” i vol fer un pla a 4 anys vista per desenvolupar-les. 

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera