• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni Presentació dels tallers i cursos de formació i oci de Formentera

Presentació dels tallers i cursos de formació i oci de Formentera

cursos tardor-hivernEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura i Patrimoni i de Comerç, ha presentat avui l'oferta formativa pels mesos de tardor-hivern amb la programació dels tallers i cursos per persones adultes i un pels més petits. La consellera de Turisme i Comerç, Alejandra Ferrer, ha explicat els cursos que s'organitzen des de la seva àrea, com són el de ceràmica tradicional i de brodat, punt canari i ganxet. L'objectiu, segons Alejandra Ferrer, és «donar a conèixer els oficis d'artesania tradicional i que aquestes tradicions no es perden». Per part seva, la consellera d'Educació i Cultura, Susana Labrador, ha dit que «amb aquests cursos i tallers es manté la línia de crear una oferta diversificada, sobretot per a adults, i cobrir la demanda formativa i d'oci que té la ciutadania als mesos d'hivern».

Cursos d'idiomes i d'art i creació
Un any més l'àrea de Cultura del Consell de Formentera ha apostat per fomentar la creació de cursos d'idiomes de català, italià i anglès. També s'ofereix un curs de ioga i un taller de ràdio, així com diversos tallers d'art i creació, com són el de pintura o talla en fusta, segons ha explicat Susana Labrador. A més, com a novetat la dissenyadora Eva Cardona farà un taller de disseny i confecció de roba, que segons ha remarcat «servirà per donar a conèixer les principals eines del seu ofici i per reciclar roba».

Tallers tradicionals
Des de l'àrea de Patrimoni es durà endavant un taller de fabricació d'espardenyes en lona i també com a novetat s'oferirà un taller d'ormejos tradicionals de pesca, segons ha explicat el tècnic de l'àrea, Jaume Escandell.

Espai Frumentària
Entre els cursos i tallers d'Espai Frumentària destaca un de nou dirigit per nens de 4 i 5 anys de música i moviment per nens, segons ha explicat el membre d'aquest grup Vicent Ferrer. «A més com ja s'han impartit altres anys hi haurà un taller d'escriptura creativa i un altre de teatre», segons ha afegit.

Preinscripcions
Les preinscripcions comencen a partir d'avui, segons ha explicat la tècnica de Cultura, Verònica Arenas, que ha dit que tot i que algunes activitats com la de música i moviment o els cursos de català s'inicien a l'octubre, la gran part comencen al novembre, i els cursos d'idiomes d'anglès i italià al gener. «Per obtenir més informació, les persones interessades podran dirigir-se a l'àrea de Cultura i Patrimoni i les prescripcions es faran en l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Formentera amb horari de 9 a 14 hores», segons ha conclòs.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera