• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni L'obra de teatre «El secuestro de la bankera» es representarà a Sant Francesc el pròxim dissabte

L'obra de teatre «El secuestro de la bankera» es representarà a Sant Francesc el pròxim dissabte

FOTO BANQUERA 5«El secuestro de la bankera» és una obra de teatre que versa sobre el despiadat que poden ser els rics i poderosos, sempre amb recursos per sortir airosos de qualsevol situació adversa. S'escenifica la història d'un desbaratat segrest en el qual tot es trastoca quan la segrestada és molt més despiadada i llesta del que es podien imaginar els segrestadors, que són més ingenus del què es podia esperar. És una obra còmica i satírica escrita pel gran Dario Fo amb un humor àcid que cerca connectar amb un espectador pensant i actiu amb una mirada crítica sobre la realitat social i política. L'obra de la companyia «Suripanta» ha estat adaptada al castellà per Carla Matteini i dirigida per Esteve Ferrer, el repartiment el completen 7 artistes que volen fer riure i pensar al públic formenterer.

Dissabte a les 21.00 hores
La creació es representarà el pròxim dissabte a la Sala Municipal de Cultura de Sant Francesc (cinema) a les 21.00 hores. S'emmarca dins el programa PLATEA del Ministeri de Cultura, hi haurà una altra representació el 7 de novembre, «Ligeros de equipaje». El preu de l'entrada és de 12 euros.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera