• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni «Jocs de nens», mostra col·lectiva dels artesans de Formentera al Centre Gabrielet

«Jocs de nens», mostra col·lectiva dels artesans de Formentera al Centre Gabrielet

Jocs de nens premsa«Jocs de nens» és l'exposició col·lectiva dels artesans de Formentera, de l’ Associació Formentera per l’ Artesania i l'Associació Artesans Fira de la Mola, que es pot visitar fins al pròxim 20 d'octubre a la Sala d'Exposicions del Centre Antoni Tur Gabrielet.

Aquesta exposició feta per 17 artesans diferents mostra les obres dels joiers Xènia, Tito Solari, Lorenzo Pepe, Otis, Neus Betrau i Flor Mauger, la roba de Simona Colzi, Tete Silbera i Carola Yuste o els teixits que fa insitu Olga López en el seu antic telar. Les pintures de Fran Lucas, Jordi Torrents i Oriol Moragrega completen la diversa exposició que també compta amb peces de vidre de María Sol i Gennaro Pepe, escultures de Enric Rissech o els trencaclosques de Sergio Guzmán.

La idea que agrupa totes aquestes creacions és que «han estat fetes pel nen interior que cada artesà té, per això la fantasia és present a totes les obres», segons ha explicat una de les artistes, Olga López. L'horari per visitar aquesta exposició col·lectiva és de matí de 10.30 a 14.00 hores i de 17.30 a 20.30 hores de dilluns a dissabte.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera