• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Esports Formentera edita una Agenda Esportiva Municipal

Formentera edita una Agenda Esportiva Municipal

basquet3El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, ha elaborat una Agenda Esportiva, que aglutina tota l'oferta esportiva que s'ofereix a les instal·lacions municipals i la informació dels 13 clubs esportius que existeixen a l'illa.  Aquest tríptic, del què s'han editat mil còpies, es repartirà a diferents punts com l'Oficina d'Atenció al Ciutadà o les instal·lacions esportives i dels clubs de Formentera.
 
«Aquesta iniciativa té com a objectiu fomentar l'ús de les instal·lacions esportives municipals i promocionar la pràctica esportiva no competitiva entre la població», segons ha explicat el conseller d'Esports, Jordi Vidal, que ha recordat que «des de principi de setembre s'ha començat a obrir tant el Poliesportiu Antoni Blanc, com la Piscina Municipal els dissabtes al matí per respondre a una petició dels usuaris».  

Esport en família
Jordi Vidal ha afegit que amb aquesta oferta també s'intenta oferir activitats esportives per tota la família. «La idea és que mentre els nens assisteixen a unes classes de natació o judo, per exemple, els pares puguin fer alguna altra activitat esportiva», segons ha declarat.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat