• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Esports La cafeteria del Poliesportiu tornarà a obrir la pròxima setmana

La cafeteria del Poliesportiu tornarà a obrir la pròxima setmana

PoliesportiuEl Consell de Formentera ha signat avui el contracte d'adjudicació d'explotació del servei de Bar Cafeteria del Poliesportiu Antoni Blanc, i les màquines expenedores de begudes no alcohòliques i aliments. Aquest contracte té una durada de 4 anys prorrogables a 2 anys més per acord mutu entre l'adjudicatari i el Consell de Formentera. L'adjudicatari haurà de pagar un canon anual de 7.000 euros anuals revisables amb l'IPC.

L'anterior adjudicatari va rescindir el contracte el passat 15 de juny per motius de manca de rendibilitat. El conseller d'Esports, Jordi Vidal, ha demanat disculpes als usuaris del Poliesportiu per les molèsties ocasionades durant aquest temps que el bar ha estat tancat, «sabem que és un servei necessari però no s'ha pogut restablir abans perquè s'havia de respectar el procés administratiu de l'adjudicació». Jordi Vidal ha avançat que «els nous adjudicataris començaran a donar el servei la pròxima setmana».

Zona infantil i televisió satèl·lit
L'horari aproximat de la cafeteria serà de dilluns a divendres de 08.30 del matí a 12.00 de la nit. Els dies que hagi competicions ha d'obrir com a mínim mitja hora abans dels esdeveniments esportius, fins una hora després del final. L'adjudicatari s'ha compromès a oferir un plat del dia casolà amb beguda i postre, crear una zona infantil per nens i nenes, i posar wifi i televisió per satèl·lit. Aquest bar està ubicat a la planta primera del Poliesportiu a l'espai destinat al Bar Cafeteria, ocupa un total de 100 metres quadrats, i té una terrassa exterior de 40 metres quadrats. Les màquines expenedores estan ubicades a les zones comunes de la instal·lació.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera