• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Benestar Social Matrícula oberta pel curs d'Integració Social i Cultural

Matrícula oberta pel curs d'Integració Social i Cultural

Curs integracio premsaEl pròxim dimarts 3 de novembre s'inicia el V Curs d'Integració Social i Cultural que organitza el Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social. Aquest curs està adreçat a persones estrangeres que no tenen permís de residència, que el tenen i poden tenir dificultats per renovar-lo, o per aquells immigrants que vulguin començar el procés de nacionalitat espanyola. L'objectiu, segons ha explicat la consellera del ram, Vanessa Parellada és «facilitar que obtenguin l'informe d'esforç d'integració emès per la Comunitat Autònoma i així regularitzin la seva situació, renovin els seus papers o tinguin més mèrits en el procés de nacionalitat».

Les classes del curs s'impartiran dimarts i dijous de 16.30 a 19.00 hores, des del 3 de novembre fins al dia 26 del mateix mes. El temari tracta els sobre els valors constitucionals, drets humans, l'Estatut d'Autonomia i la igualtat, entre d'altres. Gràcies a aquest curs poden obtenir l'informe d'esforç d'integració.

El curs es fa a l'Escola d'Adults i és gratuït, el personal docent l'aporta el Consell, i la matrícula es pot fer fins al pròxim dimarts 3 de novembre a l'àrea de Benestar Social (al costat de la Policia Local). Totes les anteriors edicions han estat un èxit amb un mínim de 10 alumnes i un màxim de 16 que «intercanvien experiències i coneixements sobre el nostre país», segons ha declarat la consellera.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera