• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social Formentera ajuda a apropar aigua potable a un miler d'habitants de Nicaragua

Formentera ajuda a apropar aigua potable a un miler d'habitants de Nicaragua

Visita Fons PitiusEl president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, i la consellera de Benestar Social, Vanessa Parellada, s'han reunit avui amb l'alcaldessa de Telpaneca, Bernarda Castillo, i l'alcalde de las Sabanas, Jalmer Ribera, així com el gerent de la Unitat de Concertació i Cooperació Municipalista (UCOM), Absalón González, i la coordinadora del Fons Pitiús de Cooperació, Fina Darder.

En la trobada, els polítics formenterers han pogut conèixer de primera mà a on es destinen els recursos que Formentera dona al Fons Pitiús de Cooperació cada any perquè desenvolupin projectes solidaris a Nicaragua. En concret, segons ha explicat el president, «Formentera ha destinat enguany 30.000 euros». Amb aquesta partida es va apropar l'aigua a una zona d'un miler d'habitants del municipi de Palacagüina, «que abans havien de fer llargues caminades per accedir a aquest recurs vital», segons ha explicat l'alcaldessa de Telpaneca.

El Consell de Formentera seguirà ajudant com a membre del Fons Pitiús de Cooperació a dur endavant aquests tipus de projectes, de fet per al pròxim any s'espera poder apropar aigua a un altre indret on també tenen dificultat d'accés, segons ha explicat Fina Darder, que ha afegit que «en aquest cas es preveu que 700 veïns siguin els beneficiaris». Els alcaldes d'aquestes localitats de Nicaragua han volgut mostrar el seu agraïment als responsables del Consell de Formentera i a tota la ciutadania de l'illa pel suport econòmic que els han donat.

telf emergsocial 112

Ens trobareu a:
Venda des Brolls, 53
07860 Sant Francesc Xavier
tel. 971 32 12 71 · fax 971 32 20 39
benestarsocial@
conselldeformentera.cat

Centre de Dia
Venda des Brolls
07860 Sant Francesc Xavier
tel. 971 32 16 17 · fax 971 32 22 20

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1