• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Medi Ambient Puleva apadrina 11.000 m2 de posidònia

Puleva apadrina 11.000 m2 de posidònia

PulevaEl director general de Puleva, Ignacio Elola, ha fet entrega d'un xec amb una donació d’11.000 euros per apadrinar 11.000 metres quadrats (m2) de Posidònia Oceànica. Aquesta donació ha estat rebuda per la consellera de Medi Ambient, Daisee Aguilera, i cap de promoció turística, Carlos Bernús en un acte que ha tengut lloc aquesta tarda al Molí de Sal. De moment Puleva és l’entitat privada que més m2 de posidònia ha apadrinat dins el projecte Save Posidònia Project.

La consellera de Medi Ambient ha agraït a la marca “la seva contribució que ajudarà a sufragar projectes de protecció d’aquesta planta marina tan important pel Medi Ambient de Formentera, per la conservació de les seves platges i paisatge, que en definitiva la converteixen en un paradís”.

Per part seva, el director general del Grup Lactalis Puleva ha declarat que “el compromís de Puleva va molt més enllà de l’alimentació que ofereix la marca, sent també sensibles amb la preservació dels ecosistemes dels llocs que visitem”.

I és que, aquest any Puleva ha celebrat la seva convenció anual en Eivissa i Formentera on s’han traslladat uns 140 treballadors de l’entitat que avui han conegut de primera mà la riquesa del fons marí de Formentera amb una excursió realitzada en vaixell pel Parc Natural que ha comptat amb les explicacions de la consellera de Medi Ambient.

84.000m2 apadrinats
Actualment ja s’han apadrinat més de 84.000m2 de posidònia amb donacions de particulars i empreses. Amb els diners que es recaptin fins dia 1 de novembre es finançaran projectes de protecció per la posidònia. Les donacions es poden seguir fent al web https://www.saveposidoniaproject.org/es/, per 1 euro el m2.

Les bases per presentar els projectes ja han estat publicades al BOIB, a la plana web del Consell i a la del Save Posidonia Project. A partir de l'1 de novembre, quan ja se sàpiga el nombre exacte de diners recaptats es podran començar a presentar els projectes, durant un període de 2 mesos.

El Festival Save Posidonia Project tindrà lloc la pròxima setmana entre el 12 i el 15 d’octubre.

conselleria_mediambient_1

Formentera neta, naturalmet gràcies a valtros

Xarxa Natura de les Illes Balears

Punt d'Informació Ambiental

Balears Life Posidonia

platges cat baix