• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura i Patrimoni Formentera dona suport al foment de l’oferta cultural de l’illa amb la signatura d’un conveni amb Espai Frumentària

Formentera dona suport al foment de l’oferta cultural de l’illa amb la signatura d’un conveni amb Espai Frumentària

Foto EF CdPEl president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, i el president d'Espai Frumentària, Miquel Costa, han signat avui un conveni de col·laboració en matèria de promoció i difusió cultural per a aquest 2018.

L'objectiu d’aquest conveni és contribuir a reforçar el ventall d'oferta cultural de Formentera durant aquest any. Entre les activitats que s’organitzaran, hi destaquen actes culturals i artístics com "El 7 a les 6", la Filmoteca o diversos concerts i exposicions, així com l'aula de teatre i espais de creació i producció teatral. El Consell Insular col·labora econòmicament amb una aportació de 6.000 euros per a ajudar a fer possibles aquestes activitats.

L'associació Espai Frumentària va arrencar el 2009, si bé no fou constituïda com a tal fins l'any 2013. Des de llavors, treballa pel foment i difusió de la creació i la producció teatral, així com per la dinamització i divulgació d'activitats artístiques i culturals. Compta, a més, amb l’organització de tallers, cursos de formació i d’altres ofertes educatives.

Ràdio Illa

Teatre de les Illes Balears

Música de les Illes Balears

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera