• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura i Patrimoni El festival de curtmetratges 'Ciudad de Soria' arriba a Formentera

El festival de curtmetratges 'Ciudad de Soria' arriba a Formentera

Cartell cine a los 4 vientosDes de demà dimecres fins divendres, la Casa del Poble de la Mola acollirà una selecció dels millors curtmetratges del prestigiós “Certamen Internacional Ciudad de Soria”. Durant els tres dies que durarà la mostra, el públic formenterer podrà gaudir d’un total de 32 produccions cinematogràfiques locals, nacionals i internacionals.

Aquesta és la segona ocasió en la que Formentera acull projeccions de curtmetratges del festival “Ciudad de Soria” dins el programa “Cine a los 4 vientos”, un Projecte consistent a portar el cinema, a través de la projecció del Palmarès de l'última edició del festival, a diferents països, festivals i pobles, amb l’objectiu promocionar i difondre el format curtmetratge i crear nous públics, així com promocionar el Certamen Internacional de curts Ciutat de Soria.

Les projeccions es duran a terme a la Casa del Poble de la Mola demà dimecres 11, dijous 12 i divendres 13 a partir de les 20.30h en dues sessions diàries de 45 minuts. El darrer dia inclourà un homenatge de la cineasta Pilar Aldea a Miguel Angel Moreno “Tranquilito” i una sessió golfa a les 23h al bar Can Toni.

La mostra, que comptarà amb la presència del director del festival, Javier Muñiz, està organitzada per Espai F amb la col·laboració del Formentera Film, Can Toni i el suport del Consell.

Ràdio Illa

Teatre de les Illes Balears

Música de les Illes Balears

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera