• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Educació El Consell destina 95.500€ a ajudes per estudiants

El Consell destina 95.500€ a ajudes per estudiants

Foto estudiants a classeEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Educació, informa que des d’avui, divendres 18 de maig, i fins el proper 28 de juny restà obert el termini per demanar ajudes per l’adquisició de llibres de text de reutilització, beques d’estudis superiors i ajudes per desplaçament a estudiants per al curs 2017-2018. La consellera d’Educació, Susana Labrador, destaca que “amb aquestes beques es continua donant suport als estudiants de l’illa. A més, són complementàries a d’altres que els alumnes poden demanar a altres administracions com el govern balear o l’estatal”.

Enguany, la quantitat assignada és de 95.500 euros.

Ajudes per l’adquisició de llibres de text
El Consell destinarà 45.000 euros als ajuts econòmics per a l'adquisició de llibres de text de reutilització. Aquesta convocatòria es dedica a la concessió de subvencions per a l’adquisició dels llibres per als fons de reutilització de llibres de text als centres de primària i secundària a Formentera, per famílies que estiguin empadronades a l’illa.

L’import de les subvencions és pels centres educatius de primària i secundària que estiguin en el programa de reutilització de llibres de text: 50 € per alumnat adscrit de primària i 70 € per alumnat adscrit de secundària. Per les famílies nombroses i monoparentals s’estableix el 100 % de la quota del fons de reutilització.

Beques per estudis superiors
El Consell destinarà 12.500 euros en 10 beques de 1.250 euros entre els alumnes amb domicili a l’illa de Formentera que es presentin a aquesta convocatòria i que cursin estudis superiors: universitats, ensenyances artístiques superiors, ensenyances de formació professional de grau superior, ensenyança professional d'arts plàstiques i disseny de grau superior, i ensenyança de grau superior d'esports, per a estudiants amb domicili familiar a l’illa de Formentera. Les beques d’estudis superiors seran concedides per estudis presencials en centres públics, quedant exclosos els centres privats excepte en el cas de que l’especialitat escollida no es contempli dins l’oferta de centres públics.

Ajudes per desplaçament a estudiants
S’ha obert també la convocatòria d’ajuts per desplaçament a estudiants que cursin estudis superiors, cicles formatius, educació post obligatòria reglada o ensenyaments artístics que no es realitzin a Formentera. La institució destinarà 38.000 euros a aquesta partida, que es dividirà en aportacions de 150 euros per als estudiants que cursin els seus estudis a Eivissa i a la universitat a distància, i 450 euros per als quals ho facin fora de les Pitiüses.

Consulta de les bases
Les bases es poden consultar en el següent enllaç: http://bit.ly/2Lb6EAj
La documentació es podrà entregar de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del Consell de Formentera (OAC) o telemàticament a través de l’OVAC.

Per més informació, els interessats poden adreçar-se a l'àrea de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell. El termini per sol·licitar qualsevol d’aquestes ajudes finalitza el 28 de juny.

Ens trobareu a:

Directora: Esperanza Suñer Torres
C. de Pius Tur Mayans, 14 · 07860
Sant Francesc · Formentera
tel. 971 32 34 15 · fax 971 32 25 83
escoleta@conselldeformentera.cat

ceib_1

educacio_govern_1

iepi_1

uib_1

uoc_1

uned_1