• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social Presentació dels actes Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Presentació dels actes Dia Mundial contra el Càncer de Mama

foto AECC 2018 1La consellera de Benestar Social, Vanessa Parellada, juntament amb la presidenta de l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Formentera, Pepita Gabaldar, han presentat avui el programa d'actes organitzat per commemorar el Dia Mundial contra el Càncer de Mama que tindrà lloc el proper divendres 19 d'octubre.

El mateix divendres, l'AECC muntarà una taula informativa a la plaça de Sant Francesc. Aquella mateixa nit, es celebra un sopar solidari a benefici de l'associació en el restaurant de l’hotel Cala Saona per un preu de 40 euros. La reserva es pot fer en els telèfons 670 291 414 o 636 514 596. La vetllada estarà animada amb música i es farà una rifa de dos regals, un quadre donació de na Teresa Matilla i una joia donada per n’Enric Majoral, als que la presidenta de l’AECC ha agraït la seva solidaritat.

A més, s’ha organitzat una caminada solidària contra el càncer que tindrà lloc el dissabte 20 d'octubre amb sortida a les 16h des del Moll de Pescadors de la Savina. La inscripció té un preu de 7 euros i inclou una samarreta de regal.

Així mateix, demà dimecres i el proper dimarts, dia 16, hi haurà una taula informativa, en horari de matí a la plaça de Sant Francesc i de tarda al Poliesportiu, per inscriure's a la cursa i comprar samarretes.

Psicologia oncològica
La consellera de Benestar Social ha destacat la gran tasca que fan des de la Junta Local de l'AECC de Formentera. Gràcies a la seva feina, des de desembre de 2015 es dóna el servei d'un psicòleg especialitzat en oncologia, que es desplaça a l’Hospital de Formentera els dimarts i dijous per ajudar en el tractament emocional, psicològic i social dels malalts de càncer i els seus familiars.

D'altra banda, l’AECC de Formentera té previst organitzar el gener uns cursos per a voluntàries i voluntaris cara a ajudar els malalts de càncer tant a nivell hospitalari com en visites a domicili. Aquests cursos seran impartits per especialistes de Palma, així com pel psico-oncòleg que presta servei a l’hospital.

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1