• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Campanya de Nadal a Formentera

Campanya de Nadal a Formentera

foto-campanya-nadal-2018-3Qualsevol època de l’any es bona per gaudir de Formentera, però es cert que una vegada conclosa la temporada estiuenca, molts viatgers desconeixen els encants que també té l’illa a l’hivern.

Un bon moment per descobrir-los és el Nadal, quan la pitiusa del sud cobra una vida especial amb múltiples activitats que tindran lloc fins el proper mes de gener.

El Nadal dona el tret de sortida el divendres, dia 30 de novembre, amb l’obertura del mercat de Nadal a Sant Francesc i l’encesa de llums.

Mercat de Nadal 2018

El proper divendres, 30 de novembre, s’inaugurarà el Mercat Nadalenc 2018, espai que tornarà a situar-se vora la plaça de la Constitució, amb l’objectiu de crear un espai de reunió en aquestes festes i incrementar l’oferta de venda de regals nadalencs.

La inauguració del mercat serà a les 18.00 hores amb l’encesa de llums, i després hi haurà música en viu.

Al mercat hi haurà 3 casetes destinades a comerç en el que podreu trobar joguines de fusta, samarretes i tot el destinat al mes petits, a més de 7 casetes de restauració on entre altres ofertes podreu trobar menjar alemany, marisc, kebab i menges tradicionals.

El mercat que restarà obert d’11 a 14 hores i de 17 a 24 hores, estarà amenitzat alguns dies per música en directe.

Activitats infantils

Enguany, a les casetes de comerç hi haurà activitats infantils, a més tots els dies els petits i petites podran anar a pintar a les taules infantils ubicades al mateix espai.

balearsculturaltour

autoavaluacio_establiments_turistics_esp

Ens trobareu a:
c. de Mallorca, 15
07871 Sant Ferran
tel. 971 32 12 10 · fax 971 32 10 73
turisme@formentera.es

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)