• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura i Patrimoni El nou espai cultural del Far de la Mola rep prop de 12.000 visitants durant el seu primer mes d'obertura

El nou espai cultural del Far de la Mola rep prop de 12.000 visitants durant el seu primer mes d'obertura

foto-2019-far-la-mola-1-v2-1-1El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, ha presentat avui les dades de visites del primer mes d'obertura de l'espai cultural del Far de la Mola, que gestiona la institució insular i que va obrir portes el passat 1 de juliol.

Prop de 12.000 persones han visitat durant el mes de juliol aquest nou espai. Durant la primera setmana varen visitar unes 10.000 persones la instal•lació, ja què a mode d'inauguració es varen fer jornades de portes obertes i l'entrada era gratuïta. La resta de visitants s'han comptabilitzat les tres següents setmanes, en què han visitat l'espai cultural un total de 1.973 persones.

Avui aprofitant la celebració del Dia Mundial dels Fars, la consellera de Cultura, Susana Labrador ha enviat un missatge a tots els residents de Formentera, que encara no coneixen el nou espai perquè el visitin “i així puguin conèixer de primera mà la història de Formentera vinculada amb el mar i els fars”, segons ha declarat.

Aquest edifici representatiu de l'enginyeria civil, projectat per Emili Pou Bonet i construït el 1861, acull un espai cultural i de difusió del patrimoni marítim de Formentera. Aquest nou espai es divideix en dues àrees expositives. D'una banda, una exposició permanent amb el mar com a eix principal, tractada des de diferents vessants: el medi marí, l'aprofitament dels seus recursos, la navegació i els senyals lumínics. I per una altra, una àrea reservada a exposicions artístiques de caràcter temporal.

Exposició d'Erwin Broner
En aquesta darrera zona, des del passat 19 de juliol i fins al proper 12 d'octubre està exposada la mostra Erwin Broner. Obres del llegat de Gisela Broner a Catalina Verdera Ribas.

Horaris i preus
Tant el far com l'exposició es poden visitar de dimarts a diumenge d'11.00 a 14.00 hores i les tardes de dimecres i diumenge de 17.00 a 21.00 hores. L'entrada general té un preu de 4,50 euros. Per als residents de Formentera, menors de 18 anys i persones en atur l'entrada és gratuïta, mentre que pensionistes i estudiants paguen un preu reduït de 2,5 euros.


7 d’agost de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ràdio Illa

Teatre de les Illes Balears

Música de les Illes Balears

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera