• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social Nou curs d’integració social i cultural per a estrangers

Nou curs d’integració social i cultural per a estrangers

xiii-curs-integrci-social-i-cu1El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, informa que des del pròxim 21 d'octubre i fins a 31 d'octubre estarà obert el termini d'inscripció pel Curs d'Integració Social. Aquesta serà la tretzena edició d'un curs que es desenvoluparà del 5 al 28 de novembre a l'Escola d'Adults de Formentera i que té com a objectiu “ajudar a la integració de la població estrangera i afavorir la seva regulació”, com ha destacat el conseller de Benestar Social, Rafa Ramírez.

El nombre de places disponibles és de 15 alumnes i s'adjudiquen per ordre d'inscripció. Les persones interessades han d'adreçar-se a l'àrea de Benestar Social per fer les inscripcions en horari d'oficina de 9 a 14 hores i és necessari portar un document que acrediti la identitat de l'alumne (NIE o passaport). El curs és gratuït i té una durada de 20 hores repartides en dues sessions setmanals: dimarts i dijous de 16.30 a 19h. Es realitza a l'aula gran de l'Escola d'Adults.

Els continguts que es tractaran seran entre d'altres: valors constitucionals de l'estat espanyol, drets humans i llibertats públiques, Estatut d'Autonomia, Unió Europea, igualtat entre homes i dones, entre d'altres. “La finalitat és l'aprenentatge d'aquests continguts, que ajuden a obtenir l'Informe d'Esforç d'Integració emès per la Comunitat Autònoma de les Illes Balears”, ha assenyalat el conseller Ramírez.

1 d’octubre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1