• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura El festival ‘Son Estrella Galicia Posidonia’ reserva unes entrades especials pels residents de Formentera

El festival ‘Son Estrella Galicia Posidonia’ reserva unes entrades especials pels residents de Formentera

foto son estrella 2019 2Entre el pròxim divendres 11 i el diumenge 13 d’octubre se celebra a Formentera el festival “Son Estrella Galicia Posidonia”, que s’inclou dins els actes de la campanya Descobreix Formentera a l’Octubre. Les entrades per aquest festival, que tenien un preu de 240€, han estat esgotades. 350 persones vindran a l’illa per disfrutar d’aquest cartell musical secret que s’anuncia quan arriben a Formentera.

Pels residents de Formentera però encara queden places que han estat especialment reservades, segons han explicat els organitzadors. En concret, hi ha 10 entrades reservades per cada un dels 3 moments gastronòmics i musicals que hi haurà al festival. Un dissabte al migdia, altre dissabte a la nit, i per últim diumenge migdia en el moment de la clausura. Tenen un preu especial de 50€ per cada dinar i inclou també begudes i aperitiu. Es faran a diferents indrets sorpresa que com és habitual es coneixen una vegada comença el festival. Els interessats poden adquirir les entrades al web https://estrellagalicia.es/son/festivales/posidonia/

Concert gratuït i públic
A més, un dels plats forts del festival serà obert al públic i d’entrada gratuïta. De fet s’inclou dins el programa de festes del Pilar de la Mola. El dissabte dia 12 d’octubre, festivitat del Pilar es faran dos concerts sorpresa, un les 22.30h i altres a les 00.00h a la plaça del Pilar de la Mola.

Cal destacar també que abans a les 19.30h es farà el concert de la Banda municipal de Formentera i la Banda municipal de Muro, amb el que es farà el primer acte de celebració del XX aniversari de l’Escola de Música de Formentera.

Col·laboració SPP
Des del festival col·laboraran amb el Save Posidonia Project, difonent entre els participants la importància de la protecció de la posidònia, i apadrinant-la. Aquest festival està organitzat per Estrella Galicia i compta amb la col·laboració del Consell de Formentera. L’esdeveniment ofereix als participants 3 dies música, gastronomia i natura per redescobrir Formentera en aquest mes d’octubre.

8 d’octubre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera