• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis Comença la segona fase de la reforma de l’avinguda Joan Castelló i Guasch de Sant Ferran

Comença la segona fase de la reforma de l’avinguda Joan Castelló i Guasch de Sant Ferran

obres-sant-ferran-segona-fase-El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Infraestructures, informa que aquest divendres 1 de novembre s'inicien les obres de reforma de l'avinguda Joan Castelló i Guasch en la seva segona fase. “El passat hivern es va completar la primera fase, que va des de la rotonda fins a l'encreuament de l'avinguda amb el carrer Guillem de Montgrí, i aquest hivern es completarà la segona fase, des d'aquest encreuament fins a les escoles”, segons ha explicat el conseller del ram, Josep Marí.

El termini d'execució de les obres va de l'1 de novembre fins al 31 de març “perquè les mateixes estiguin finalitzades per a l'inici de la temporada turística de 2020”, segons ha explicat el conseller. L'execució de la segona fase té un pressupost de 955.615€, mentre que la primera va tenir un pressupost de 1.428.152€.

La reforma, que segueix una línia continuista amb la realitzada el passat hivern, contempla la millora de la pavimentació en superfície dels diferents espais, dels serveis soterrats com sanejament, aigua potable, telefonia, llum i enllumenat públic. A més, també s'ampliarà l'espai destinat per als vianants, eliminant barreres arquitectòniques i incorporant un carril bici segregat en tota la travessia, com ja s'ha fet a la primera fase. Es preveu també la col·locació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics.

30 d’octubre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE