• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Arriba a Formentera "Malebable", un viatge sensorial per als més petits

Arriba a Formentera "Malebable", un viatge sensorial per als més petits

malebable-19-975x650-1-El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que el pròxim dissabte 9 de novembre es representarà l’espectacle Malebable, una obra de dansa teatral dirigida a públic infantil, en la qual la coreògrafa i ballarina basca Helena Lizari Malebable fa un viatge amb un vehicle imaginari en el que viu la transformació dels materials a través de les textures i del tacte.

La peça de dansa dirigida als més petits, d'edats compreses entre 0-5 anys, es podrà veure a la Sala de Cultura (Cinema) el dissabte 9 de novembre a les 18.00 h. Com l’aforament és limitat, es imprescindible reservar entrada al correu: cultura@conselldeformentera.cat. El preu de l’entrada és 5 euros per infant, adult gratuït.

Tallers creatius
A més de l’obra teatral, divendres 8 de novembre, Helena Lizari impartirà un taller de dansa creativa (experimentació i creació) pels alumnes de 2 a 3 anys de l’escoleta Sa Miranda i Camí Vell. A la tarda, impartirà una master class pels alumnes de l’Escola de Música i Dansa de Formentera.

La consellera d’Educació i Cultura, Susana Labrador, ha convidat als pares i mares o familiars dels infants de la nostra illa a que els acompanyin a veure i gaudir “d’aquesta peça teatral de reconegut prestigi” i s’ha mostrat satisfeta de “poder fer arribar aquesta proposta de dansa creativa també als alumnes de l’escoleta i l’escola de música, aprofitant que tenim aquí a la seva protagonista”.

Helena Lizari, ballarina i coreògrafa, és així mateix professora de moviment i psicomotricitat i llicenciada en teories i anàlisis del moviment, estudis de dansa i interpretació per la AHK d'Amsterdam. Ha estudiat amb Jeremy Nelson, Stephen Petronius, Meg Stuart, David Zambrano, Trisha Brown, Cia. Merce Cunningham, Wim Vanderkeybus, Anne Teresa de Keersmaeker, Lloyd Newson (DV8), Susan Klein i Stephanie Skura, entre altres. Té una llarga trajectòria en dansa contemporània, tant com creadora i com a docent.

La peça teatral arriba a Formentera dins del programa PLATEA, que va posar en marxa el 2014 l’INAEM (Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música) del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte que ha permès al públic insular gaudir d'espectacles nacionals de gran qualitat.

Malebable és una coproducció del Mercat de les Flors en col·laboració amb el Festival El Més Petit de Tots i L´Estruch de Sabadell-Ajuntament de Sabadell, i s’inclou dins les representacions organitzades pel Consell del cicle L’Illa a Escena.


31 d’octubre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera