• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut Els joves de Formentera celebren les festes de Nadal

Els joves de Formentera celebren les festes de Nadal

foto xii019 casal 2El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Joventut, ha presentat avui la programació prevista per aquest mes de desembre al Casal de Joves. La pròxima activitat serà aquest dissabte 7 de desembre a les 17h quan es farà un circuit de força cal·listènia que comptarà amb l’exhibició de Lenny Muller.

Com és habitual el dimecres 11 de desembre per la tarda hi haurà una sessió de cinema al Casal, on els joves veuen una pel·lícula com si estiguessin a ca seva, seguts al sofà i degustant unes crispetes. I ja endinsats dins la celebració de les festes el divendres 13 de desembre i el dissabte 14 de desembre faran a partir de les 18h de la tarda uns tallers de decoració nadalenca. La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, ha explicat que “amb aquesta programació es donen opcions d’oci als més joves de Formentera, a la vegada que poden gaudir d’aquestes dates tan especials”.

Joves i festes
Els joves també viuran en primera persona la visita dels patges reials als centres educatius el dimecres 18 de desembre i el dijous 19 de desembre. A més, el divendres 20 de desembre es tornaran a sumar a les marxes de Fridays for Future, aquesta mostra de dansa urbana es farà a la plaça de la Constitució de Sant Francesc a partir de les 16h. I el dissabte 28 de desembre els joves faran creps de fajol amb crema de cacau casolana a partir de les 18h al Casal.

Diverespai
A més, com cada any el Diverespai arribarà a Formentera el pròxim dissabte 14 de desembre i estarà instal·lat al poliesportiu de l’IES Marc Ferrer fins al 18 de desembre. Consisteix en un muntatge d'activitats i jocs inflables dirigits a infants i joves que durant uns dies poden visitar el mòdul esportiu per gaudir de les activitats.

L’horari de visita serà de 9.30h a les 13.30h i per la tarda de 16h a les 20h (excepte el dia 18 que es tancarà a les 19h). “Aquesta és una de les activitats més esperades per moltes nenes i nens de Formentera i en la que esperem puguin passar molt bones estones”, segons ha destacat la consellera.

5 de desembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01