• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut Els joves de Formentera faran una celebració especial del dia dels enamorats i del carnaval aquest mes de febrer al Casal de Joves

Els joves de Formentera faran una celebració especial del dia dels enamorats i del carnaval aquest mes de febrer al Casal de Joves

foto ii2020 Agenda CdJoves3El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Joventut, informa de les activitats organitzades al Casal de Joves per aquest mes de febrer. Cada dimecres a les 18.30h es projectarà una pel·lícula de temàtica juvenil perquè els socis del casal puguin gaudir d’un film amb crispetes i en bona companyia.

A més, els divendres 7 i el dissabte 8 de febrer es farà uns tallers de fang i modelació de ceràmica per treballar la creativitat individual dels joves. En la primera jornada es farà el material base i en la segona la decoració de les peces.

Els tallers continuaran el 14 de febrer, coincidint amb el dia de Sant Valentí es farà un taller de manualitats per celebrar el dia dels enamorats amb la creació de garlandes i pinyates amb forma de cor.

El dissabte 15 de febrer continuaran les activitats amb un taller de cuina mexicana. El divendres 21 de febrer hi haurà un torneig per parelles de futbolí, els guanyadors obtindran dues entrades de cinema.

Carnaval
I el dissabte 22 de febrer es farà la festa de Carnaval al Casal. Els joves hauran d’anar disfressats i la música i diversió estan assegurades. Es donarà un premi a la millor disfressa.

Finalment el divendres 28 de febrer es farà el joc del diccionari. Un dels jocs de taula més divertits, en el que la imaginació, la concentració i la creativitat seran necessàries per aconseguir la victòria. I el dissabte 29 de febrer faran una sortida a Eivissa per anar a veure una pel·lícula del cinema.

La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, ha destacat “la feina que es fa des del Casal per organitzar totes aquestes activitats que donen opcions d’oci als joves de Formentera i creen comunitat”.

Tots els tallers tindran lloc a partir de les 18.30h al Casal de Joves.


28 de gener de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01