• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut Els joves de Formentera se sumen a la celebració del Dia de la Dona

Els joves de Formentera se sumen a la celebració del Dia de la Dona

foto 2020 mural dona 1El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Joventut, ha presentat avui les activitats organitzades durant aquest mes al Casal de Joves. La consellera d’Igualtat i Joventut, Vanessa Parellada, ha destacat que aquesta setmana és molt especial “perquè se celebra el Dia de la Dona i els joves també faran activitats per reivindicar el paper de les dones a la nostra societat, així com per conscienciar de la necessitat de que la igualtat sigui real”.

Aquest divendres 6 de març a les 18h al Casal de Joves es farà un concurs amb proves divertides per mesurar el coneixement sobre temes d’igualtat, gènere, etc. El joc es farà a través d’una eina digital que sigui atractiva pels adolescents. A més, en relació al Dia de la Dona, els joves podran veure el documental En la brecha, que tracta sobre la desigualtat de gènere en el món laboral, es projectarà al Casal a les 19h el dimecres 18 de març.

D’altra banda, com cada mes, els joves també faran activitats mediambientals reivindicatives. El divendres 27 de març el programa Formentera Marxa se sumarà al Fridays for Future i a partir de les 16h a la plaça de la Constitució de Sant Francesc es muntaran tallers per conscienciar als més joves, però també a la població en general sobre la necessitat de tenir un futur sostenible.

Trobada Consell de la Infància i Joventut
El dissabte 28 i diumenge 29 de març tindrà lloc la primera trobada de Consells Infantils i Juvenils de les Illes Balears a Eivissa (Santa Eulàlia), que comptarà amb la participació del Consell de Participació de la Infància i la Joventut de Formentera.

13 aniversari del Casal de Joves
La consellera Vanessa Parellada també ha volgut destacar una de les activitats més especials que tindran lloc al Casal aquest mes i és que el dimarts 31 de març se celebrarà el 13 aniversari de l’obertura del Casal amb una gran festa que tindrà lloc a partir de les 18.30h. Parellada ha volgut agrair la molta feina que s’ha fet amb els i les joves des de la creació d’aquest espai i ha animat a tot el jovent a partir dels 10 anys, així com persones vinculades amb el casal durant aquests 13 anys, a que es sumin a la festa.

Altres activitats
Les propostes comencen avui amb un taller d’adhesius que es farà a les 18.30h al mateix casal. En aquesta activitat els joves podran elaborar d’una manera casolana adhesius per fer les seves pròpies decoracions. Els i les joves també podran fer un taller de cuina d’empanades colombianes, dissabte 7 de març a les 17.30h. Veure una pel·lícula, dimecres 11 de març i dimecres 25 de març a les 18.30h. Fer una manualitat pel Dia del Pare, divendres 13 de març a les 18.30h. Participar al taller “Parlem de sexe?”, dissabte 14 de març a les 18.30h, on es realitzaran dinàmiques que ens ajudin a parlar de sexe i resoldre dubtes. Fer una pràctica d’un activitat de circ, dissabte 21 de març a les 18.30h. Totes aquestes activitats tindran lloc al Casal de Joves.

4 de març de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01