• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis Comença el pintat de la carretera PM-820 des de la Savina a la Mola

Comença el pintat de la carretera PM-820 des de la Savina a la Mola

foto 2020 pm820 1El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Serveis Insulars, informa que avui ha començat el pintat de la carretera PM-820 des de la Savina a la Mola. Els treballs s'han iniciat en el far de la Mola i continuaran els pròxims tres dies al llarg de la carretera fins a arribar al nucli urbà de la Savina.

Des de l'àrea de Serveis Insulars s'ha considerat que era necessària aquesta intervenció, ja que no es pintava la via des de fa set anys i també fer-ho en aquest temps amb menys trànsit a la carretera i evitar així molèsties als conductors. Els treballs consisteixen a repintar les línies i remarcar els senyals horitzontals de la carretera i els passos de vianants. A més, al nucli urbà de la Savina es pinta una doble línia contínua; i també a la sortida d'aquest nucli urbà, en direcció Sant Francesc, es pinta una línia contínua en un tram de 200 metres, fins després de la gasolinera.

L'empresa Pinturas y Señales de Mallorca S.L. és l'encarregada de fer els treballs que tenen un pressupost de 48.223,49 euros.


12 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE