• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis El Consell de Formentera executa millores de seguretat viària a l'encreuament de Porto-salè

El Consell de Formentera executa millores de seguretat viària a l'encreuament de Porto-salè

Foto 2020 millors seguretat viariaEl Consell de Formentera ha executat millores de seguretat viària a l'encreuament de la carretera de Porto-salè amb la PM-820. Aquest és un punt de la xarxa viària insular amb un elevat nombre de sinistres i on s'han produït víctimes mortals en els últims anys.

Les millores en seguretat viària han consistit en:

- El pintat d'una línia continua des de la gasolinera CEPSA fins al nucli de la Savina per evitar avançaments que produeixin situacions de risc.
-La reducció de la velocitat en aquest tram de 90 a 70 km/h per evitar impactes per abast, un dels principals motius d'accident en aquest punt.
- El reforçament i la millora de la senyalització en aquest tram, amb senyals de reducció de la velocitat, així com d'indicació del perill per la proximitat de l'encreuament.
- La millora de la visibilitat en l'encreuament amb el desbrossament de la vegetació situada als voltants de la intersecció.

Totes les mesures adoptades donen compliment al que estableix el Pla de Mobilitat Sostenible de Formentera, aprovat l'any 2019; a més aquesta actuació també respon al compliment d'un acord plenari, aprovat per unanimitat en el Ple de febrer d'aquest any, el qual instava a l'execució urgent de millores en la seguretat viaria en aquesta intersecció.

De cara a pròximes intervencions, el Consell ha iniciat els tràmits per a la instal·lació d'un radar fix de velocitat situat entre la gasolinera CEPSA i l'encreuament de Porto-salè, així com l'adequació de l'encreuament per facilitar les maniobres d'accés i sortida d'aquesta cruïlla.

21 de maig de 2020
Àrea de comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE