• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis L'OAC obre demà amb el seu horari habitual i només amb cita prèvia

L'OAC obre demà amb el seu horari habitual i només amb cita prèvia

foto 2020 oac oberturaEl Consell de Formentera informa que l'Oficina d'Atenció Ciutadana, OAC, obre demà les portes amb l'horari habitual, de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores i dijous tarda de 16.00 a 18.00 hores. A causa de les mesures de seguretat establertes per la Covid-19, l'atenció a l'OAC només es farà amb cita prèvia, que es podrà sol·licitar en el telèfon 687 209 618, que també està publicat a l'OVAC del Consell de Formentera.

El Consell recomana que es continuïn fent els tràmits de manera telemàtica a través de l’OVAC sense necessitat d’acudir de manera presencial. A més, el personal de l'OAC atén al telèfon 971 321 087 els dubtes en els tràmits de l'OVAC.

A l'OAC hi haurà tres llocs d'atenció presencials, on s'han instal·lat mampares protectores que cobreixen part del taulell. A més, es comptarà amb una persona que controlarà l'accés, comprovarà que el ciutadà ve amb una cita prèvia i amb mascareta, s'aplica gel hidroalcohòlic a les mans i no presenta símptomes de la Covid-19.

L'aforament màxim serà de 3 persones, per tant les cites tendran una entrada escalonada i serà comunicada en el moment de la confirmació de la sol·licitud. Per tal de complir amb les mesures establertes de prevenció, higiene i desinfecció necessàries, és obligatori l'ús de mascareta i es facilitarà la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic a l'entrada. També s'ha substituït el mobiliari de les zones d'espera per facilitar la higienització entre cites per part del personal de l'OAC.


27 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE