• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Torna el Formentera Jazz Festival amb un format més íntim i aforament limitat

Torna el Formentera Jazz Festival amb un format més íntim i aforament limitat

foto FJF2020 2El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el Formentera Jazz Festival se celebrarà entre el pròxim 21 i 23 d'agost, després que hagi canviat les seves dates habituals al mes de juny a causa de la crisi de la covid-19. A més torna amb un format més íntim i de petit format i compta amb totes les mesures de seguretat per complir amb els protocols sanitaris i garantir el benestar dels músics i assistents.

Aquesta és la sisena edició d'aquesta trobada musical del món del jazz, que ofereix varietat tant pel que fa a gènere, com a diversitat internacional. El festival va nàixer de la mà del músic formenterer Maxwell Moya que dirigeix des de llavors l'esdeveniment que compta amb el suport del Consell de Formentera. Tindrà per primera vegada el seu escenari principal a la plaça de Sant Ferran i també es desenvoluparà en dos dels locals musicals de l'illa, Sa Panxa i Blue Bar, a més comptarà amb la ubicació privilegiada del Chezz Gerdi as Pujols.

Federico Nathan, Valmuz, Yadira Ferrer, el col·lectiu local 4T Freshly People y Dj Golfo de Guinea, formen el cartell musical del #FJF2020 que podeu conèixer amb més profunditat a la web formenterajazzfestival.com o a través de les seves xarxes socials.

Cal destacar que en aquesta ocasió el públic estarà assegut, i l'aforament serà limitat, respectant les normes de distanciament social i es mantindrà l'ús de màscares i higiene de mans, en tot moment per a garantir el benestar general.


10 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera