• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis Formentera instal·la mesuradors d’aire en els seus principals equipaments

Formentera instal·la mesuradors d’aire en els seus principals equipaments

foto 2020 mesurador aireEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Serveis Insulars amb coordinació amb l’àrea d’Educació i Cultura, informa que s’han adquirit 80 mesuradors d’aire per instal·lar en els equipaments de la institució per assegurar que la qualitat de l’aire és la correcta. El cost d’aquestes màquines ha estat de 8.258€. Els mesuradors de C02 agafen aire ambient i l’analitzen per obtenir el resultat precís en temps real de la qualitat de l’aire. El detector de qualitat d’aire multifuncional detecta CO2 (diòxid de carbó), la temperatura i la humitat amb funció de rellotge i registre.

Recordem que dins del Pla de mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per fer front a la crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19 (aprovada al BOIB de 28 de novembre i posteriors modificacions) es fa referència a les Mesures de ventilació d’espais i promoció d’ús dels espais a l’aire lliure. Entre d’altres mesures es recomana l’ús de mesuradors de CO2. La concentració de CO2 no ha de superar en cap moment les 800ppm, tal i com es recull en el Pla i en cas que se superin, s’ha d’incrementar la ventilació o disminuir la cabuda fins que se situï per sota d’aquest indicador.

La brigada de manteniment s’encarrega de la instal·lació dels mesuradors prioritzant la col·locació de les instal·lacions on hi ha persones de risc (Clubs de Majors i Centre de Dia), oficines amb zones d’atenció al públic (OAC i altres oficines del Consell) i tenint en compte que per la reobertura després de les vacances de Nadal de les escoletes, l’Escola de Música i Dansa i el Poliesportiu, ja hauran d’estar operatius. A més, també s’instal·laran a la Sala de Plens, Sala d’Actes de Cultura, Sala d’Actes del Consell, biblioteques, a la sala de formació del Centre d’Esports Nàutics, al Casal de Joves i Ràdio Illa, entre d’altres.


28 de desembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE