• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Participació ciutadana Conveni de cessió i dinamització Casa del Poble de la Mola

Conveni de cessió i dinamització Casa del Poble de la Mola

foto 2021 conveni casa del pobleLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i el representant de l’Associació de Veïns del Pilar, Vicent Roselló, han signat avui un conveni per regular la cessió temporal d’espais del Centre Administratiu i Cultural Polivalent “Casa del Poble de la Mola”, així com per al finançament de determinades activitats de dinamització del mateix. La consellera de Participació Ciutadana, Vanessa Parellada, també ha estat present a l’acte de signatura.

El Consell de Formentera subvenciona les activitats i despeses de l’Associació per a donar compliment a aquest conveni amb 30.000 €. Amb aquesta subvenció l’Associació ha de cobrir despeses de manteniment del centre i dels serveis que s’hi presten, així com la promoció i el sosteniment d’activitats associatives i comunitàries durant l’any 2021.

En concret, s’inclouen en l’objecte de la subvenció: el manteniment del centre i dels serveis que hi presten, la dinamització social i cultural del nucli del Pilar de la Mola mitjançant l’organització o coordinació d’actes sense afany de lucre en el Centre, com a mínim un a la setmana, excepte en els mesos d’estiu. També facilitaran l’accés als espais i la logística per als actes organitzats pel Consell de Formentera, obriran i tancaran les dependències del Centre per facilitar l’accés a la població i facilitaran l’atenció del servei de telecentre annex a la Casa del Poble, entre d’altres.

19 de juliol de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
Carrer de l'Arxiduc Lluís Salvador, 2
07860 Sant Francesc
Tel. 971.32.10.87
participacio@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera

Ràdio Illa

Revista Formentera més propera

ministerio_igualdad_1

institut_balear_dona_1

participacio_govern_1