• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Oberta una nova línia d’ajudes de 133.000 euros per al pagament de lloguers d’habitatge

Oberta una nova línia d’ajudes de 133.000 euros per al pagament de lloguers d’habitatge

cartell 2021 ajudes lloguerEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Habitatge, informa que avui s’obre el termini d’una nova convocatòria d’ajudes al lloguer d’habitatges destinades a les persones o unitats familiars que s’hagin vist afectades econòmicament per la crisi de la covid-19. Aquesta línia d’ajudes està dotada amb 133.000 euros “i s’han modificat les bases i simplificat els requisits perquè més persones puguin accedir-hi”, segon ha explicat, Ana Juan, vicepresidenta del Consell i consellera d’Habitatge. Juan ha destacat que “en aquesta segona convocatòria s’ha treballat per poder arribar a més gent i s’han flexibilitzat les bases. Continuam posant tots els recursos per poder ajudar la gent a fer front al problema del lloguer a Formentera”, ha assenyalat Ana Juan.

Les ajudes són de caràcter finalista, i estan destinades al pagament total o parcial de la renda del lloguer i a la cancel·lació total o parcial dels crèdits sol·licitats pel finançament del lloguer novembre de 2020 a juny de 2021. L’import màxim, depenent de les circumstàncies socials i laborals de les sol·licitants, pot arribar a un màxim de 3.600 euros.

Entre les condicions que es demanen, les persones han de ser majors d’edat, amb residència habitual a Formentera, titulars d’un contracte de lloguer de l’habitatge almenys 4 mesos entre novembre de 2020 i juny de 2021 i per un import màxim mensual que sigui igual o inferior a 1.200 euros; a més d’estar al corrent del pagament dels imports del contracte de lloguer dels mesos compresos entre novembre de 2020 a juny de 2021.

Vint dies per demanar les ajudes
Tal com va passar a la primera convocatòria, el Consell de Formentera ha habilitat un servei d’informació i atenció a la ciutadania al número de telèfon 971 32 10 87 per facilitar l’accés a aquestes ajudes i resoldre qualsevol dubte. Les persones interessades tenen un termini de 20 dies hàbils, fins al 2 de setembre, per sol·licitar les ajudes a través de l’Oficina Atenció Ciutadana (OAC) o de l’Oficina Virtual d’Atenció Ciutadana (OVAC).

A més, tota la informació i les bases s’han publicat a la web del Consell de Formentera. Les sol·licituds s’atendran per ordre d’entrada al registre.

6 d’agost de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1