• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Medi Rural, Ramaderia, Pesca i Caça Torna el curs d'hort infantil 'per promoure el cultiu de la terra entre els més petits'

Torna el curs d'hort infantil 'per promoure el cultiu de la terra entre els més petits'

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Sector Primari, informa que el pròxim dilluns 25 d'octubre s'obre el període d'inscripció per al curs d'hort infantil. Aquest taller està dirigit a infants d'entre 4 i 12 anys i es farà els dissabtes al matí. Els interessats es poden apuntar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà o telemàticament a través de l'OVAC. El curs començarà el pròxim dissabte 13 de novembre i finalitzarà el 16 de juny.

El conseller de Sector Primari ha mostrat la seua satisfacció perquè "enguany, de nou, puguem oferir aquesta formació, ja que l'any passat no es va fer a causa de la pandèmia". Josep Marí ha animat els infants a apuntar-se a l'activitat que té per objectiu "promoure el coneixement del cultiu de la terra de forma ecològica i tradicional a la vegada que es fomenta el respecte als companys i al medi natural", segons ha declarat.

L'hort infantil està ubicat al costat de la capella de sa Tanca Vella, a Sant Francesc. Els infants es dividiran en dos grups segons l'edat. El primer, de 4 a 7 anys, es reunirà els dissabtes entre les 10.00 i les 11.45 h, i el segon, per a al·lots de 8 a 12 anys, es trobarà els dissabtes de 12.15 a 14.00 h. Les classes són gratuïtes.


20 d'octubre de 2021
Area de Comunicacio
Consell de Formentera

cartell 2021 argri nens

ministerio_agricultura_1

agricultura_governbalear_1

sigpac_1

aforavila_1

covib_1

permacultura_1