• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera presenta diferents campanyes per incentivar les vendes del petit comerç a l’hivern

Formentera presenta diferents campanyes per incentivar les vendes del petit comerç a l’hivern

foto 2021 comerc hivernBLa presidenta i consellera de Comerç del Consell de Formentera, Ana Juan, acompanyada pel president de la Petita i Mitjana Empresa de Formentera, Josep Mayans, la gerent Lydia Álvarez, i la representant de la Cambra Comerç d'Eivissa i Formentera, Caterina Tur, han presentat avui les campanyes comercials de cara a les festes nadalenques com ara el Compra a Casa, el Black Friday i el Concurs d’Aparadorisme.

La presidenta Ana Juan ha subratllat “l’esforç permanent del comerç local per oferir un bon servei, proper i diferenciat durant tot l’any”, i ha assenyalat, també, “que el sector i l’Administració han de mirar cap endavant, amb un nou pla, que presentarem aviat, de desenvolupament comercial i empresarial a l’illa per millorar les seues prestacions i la seua competitivitat”. La presidenta també ha comentat que enguany torna el Mercat Nadalenc, des del 3 de desembre fins al 6 de gener, amb set casetes: tres per a comerços i artesans, tres per a restauració i una per a organismes públics i/o associacions sense ànim de lucre.

Respecte a les campanyes, per ordre cronològic, aquest divendres 26 novembre, el Consell de Formentera i la PIMEF han posat en marxa la jornada 'Black Friday a Formentera', a través del seu programa de fidelització per al comerç local Compra a Casa. Durant aquesta jornada, totes les compres a partir de 15 € que es realitzin en els establiments adherits a Compra a Casa participaran en el sorteig d'una targeta regal de 50 euros.

Al Nadal compra a casa

Un any més, durant les festes, s'ha activat la campanya 'Al Nadal compra a casa’ que premiarà les compres que es realitzin a Formentera entre l’1 de desembre i el 6 de gener. Així, enguany se sortejarà entre totes les compres d’un mínim de 20 euros que es realitzin durant aquest període una targeta regal de Compra a Casa de 500 euros.

El president de la PIMEF, Josep Mayans, ha destacat que actualment són 36 els establiments adherits al programa Compra a Casa, “el doble de quan varen començar al 2016”. I ha destacat la “cada vegada més important presència de la targeta entre els comerciants i compradors de l’illa”.

Concurs d'aparadorisme nadalenc

Per altra banda, la Cambra de Comerç i el Consell han convocat el Concurs d'aparadorisme nadalenc, que enguany compleix quinze edicions, amb l'objectiu de promoure l'ambient festiu nadalenc entre els establiments de l'illa. El període d'inscripcions comença avui i finalitza el 9 de desembre. Caterina Tur ha recordat que “l’any passat es varen presentar vint comerços, una xifra molt bona malgrat la covid-19”. Els premis es faran públics el 13 de desembre, i enguany, com a novetat, s’han establert quatre categories de premis: a la millor ambientació nadalenca, al muntatge comercial, a l’originalitat i a l’ecocreativitat. Els quatre guanyadors rebran 150 euros cadascun i una placa de reconeixement. Per a més informació i inscripcions es pot contactar amb la Cambra de Comerç al telèfon 971 32 20 71 i amb l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

22 de novembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)