• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera posa en valor la protecció dels seus atractius naturals i l'oferta de fora temporada alta a Fitur

Formentera posa en valor la protecció dels seus atractius naturals i l'oferta de fora temporada alta a Fitur

foto 2022 fitur CLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, i el cap de Promoció Turística, Carlos Bernús, assisteixen en representació de Formentera aquests dies a la fira internacional de promoció turística, Fitur, que se celebra a Madrid.

La presidenta Ana Juan ha explicat que Formentera centra la seva promoció "en el turisme amant de la natura o familiar que ve a la nostra illa i és respectuós amb el medi ambient, les tradicions i la cultura". També ha destacat la bona assistència de públic a la fira, fet que preveu "una recuperació del turisme nacional, i això és una bona notícia per a la nostra illa", segons ha apuntat la presidenta.

Precisament avui, la vicepresidenta i responsable de Turisme ha fet una presentació davant la premsa per presentar la destinació Formentera amb els seus encants entre els quals ha destacat "els paisatges, la natura ben conservada i la identitat única". Per aconseguir mantenir aquests valors, Alejandra Ferrer ha recordat que la ciutadania de l'illa sempre ha estat compromesa amb la conservació de Formentera.

Entre els projectes que des de la institució s'han impulsat per fer que el model turístic i d'illa fos més sostenible, la vicepresidenta ha parlat sobre "l'impuls que s'ha donat al camp des de la represa de la Cooperativa, l'establiment d'un sostre turístic, projectes com formentera.eco o el Save Posidonia Project, entre d'altres" i ha afegit que "les pròximes passes per garantir la protecció de l'entorn marí i la costa de Formentera passen per l'establiment de la capacitat de càrrega marítima".

Esdeveniments fora de temporada

A més dels atractius de l'illa, Alejandra Ferrer ha explicat els esdeveniments culturals i esportius que s'organitzen a Formentera per atreure visitants fora dels mesos de temporada alta. I ha fet especial incidència en "les possibilitats que els espais naturals i oberts amb poca afluència de gent permeten gaudir de l'illa de manera més segura".

A la fira, Formentera té un apartat específic dins l'estand de les Illes Balears amb material promocional sobre les opcions de fer turisme familiar, gaudir del medi ambient de l'illa, la gastronomia, el patrimoni i de les activitats culturals i esportives que s'organitzen fora de la temporada alta. Dins les activitats promocionals, s'estan celebrant reunions amb revistes especialitzades en viatges, portals web, operadors turístics i agents de viatges, entre d'altres.

20 de gener de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)