• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut El Casal de Joves se suma a la celebració del Dia de la Dona

El Casal de Joves se suma a la celebració del Dia de la Dona

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, informa de les activitats programades al Casal de Joves per a aquest mes de març. La primera setmana de març destaca el taller del Dia de la Dona, que consistirà en dos jornades que tendran lloc el divendres 4 i el dissabte 5 de març. Mitjançant un joc interactiu i amb pintures i cartó, els joves faran un fotoreclam que els farà reflexionar sobre la situació de la dona en l'actualitat i a través de la història. El dimarts 8 de març es farà una activitat especial al Casal de Joves per commemorar el Dia de la Dona.

La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, ha destacat la feina de conscienciació que es fa des del Casal perquè els usuaris ja gaudeixin d'aquestes celebracions i treballin el pensament crític. Dins de les activitats relacionades amb el Dia de la Dona hi ha dos propostes de cine i documental: "Juana de Arco" i "Las que faltaban". "Amb aquestes projeccions es visibilitza el paper de la dona i es promou la igualtat de drets", segons ha destacat Parellada.

Altres propostes:

Dissabte, 12 de març. Després de l'èxit de la cambra obscura del mes passat, hi ha una nova proposta de joc clàssic: 1, 2, 3, pica paret.

Dimecres, 16 de març. Es realitzarà un taller d'acrobàcies, per participar-hi caldrà dur roba còmoda.

Divendres, 18 de març. Taller de decoració de camisetes amb vinil i pintura tèxtil. Per fer l'activitat només serà necessari dur una camiseta, la resta de material el proporcionarà el Casal.

Dissabte, 19 de març. Salt a la corda, una proposta de joc en grup.

Dimecres, 23 de març. Es reprèn el karaoke. Cadascú podrà triar els seus temes musicals favorits i deixar de banda la vergonya.

Divendres, 25 de març. Taller de cuina: aperitius saludables. S'elaboraran receptes creatives per a berenar.

Dissabte, 26 de març. Sortida en bicicleta a can Marroig i torrada, una invitació per donar la benvinguda a la primavera.

Totes les activitats es realitzaran mantenint les mesures de seguretat sanitària.

El Casal de Joves és un espai dedicat a la infància i la joventut de Formentera. Mensualment, es dissenya una proposta d'activitats de lleure, adreçada a infants i joves entre 10 i 26 anys. L'horari habitual del Casal és de dimarts a dissabte de 16.00 a 22.00 hores.

3 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022iii casal joves

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01